United Children
Make the change

United Children is een non-profit organisatie die kleinschalige projecten steunt in de omgeving van Arusha, Tanzania. Hier concentreert de stichting zich met name op het helpen van kansarme straatjongens en tienermoeders. Electro World is trotse sponsor van dit mooie initiatief! United Children wordt volledig gerund door vrijwilligers. Ontvangen donaties komen dan ook 100% ten goede aan de projecten. Dit heeft inmiddels geleid tot de volgende resultaten:

  • Per jaar wordt aan 50 jongens onderdak en onderwijs geboden. Dit biedt een solide basis voor hen om terug te keren naar hun familie, of om door te leren.
  • Per jaar krijgen 30 tienermoeders en hun kindjes onderdak, psychologische en medische zorg, en onderwijs. De meisjes leren een vak en zijn na afloop van het programma in staat om in hun eigen onderhoud en dat van hun kindje te voorzien.
  • Na afloop van het programma blijft United Children voor begeleiding zorgen waar nodig.


United Children kan haar projecten niet realiseren zonder de hulp van vrijwilligers en de financiële steun van sponsoren. Electro World is daarom blij hieraan bij te kunnen dragen! Wilt u meer informatie over United Children of donateur worden? Ga naar unitedchildren.nl.

 

 

Electro World: trotse sponsor van United Children