Over Electro World


Hoge kwaliteit voor een goede prijs
Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Niet alleen zijn wij één van de grootste Nederlandse franchiseformules in consumentenelektronica; al onze vestigingen zijn van zelfstandige ondernemers. Mensen met passie voor hun werk. Hun doel is u helpen een juiste keuze te maken. Zodat tevreden bent met uw aankoop. Het maakt daarbij natuurlijk geen verschil of u in de winkel koopt, of in onze webwinkel. 


Beste Selectie
Tegenwoordig heeft u keuze uit tientallen TV’s, wasmachines, laptops, espresso automaten, enzovoorts. Maar welke is nu de beste voor u? Wij helpen u hierbij graag met een gedegen advies. Niet alleen hebben wij de beste apparaten geselecteerd van betrouwbare merken waar wij achter staan. Ook vinden wij het belangrijk om de beste oplossing te vinden voor uw specifieke situatie. Daarnaast blijft ons personeel door trainingen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Beste Service

Om alles rondom uw aankoop tot in de puntjes te verzorgen, biedt Electro World u de Beste Service. Hierbij wordt alles afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw mogelijkheden. Altijd met u meedenkend en meekijkend, tot bij u thuis aan toe. Alles gericht op maximaal genieten en blijven genieten van de beste oplossingen voor u.

Elk mens, elk huis en elke wens is anders is. Daarom betekent onze Beste Service voor iedereen iets anders. Om duidelijk te maken wat we voor u persoonlijk kunnen betekenen, kunt u altijd bij ons langskomen in de winkel voor een persoonlijk advies op maat.

Reparaties
De meeste Electro World winkels hebben een eigen technische dienst. Zodat u - mocht het onverhoopt nodig zijn - zo snel mogelijk uit de brand wordt geholpen. Hier kunt u uw reparatie aanvraag verzenden.

Eigen magazijn
Een groot deel van ons webwinkel assortiment staat in ons eigen magazijn. Met andere woorden: u heeft uw aankoop snel in huis. 
Wij nemen na een online aankoop altijd persoonlijk contact met u op. Om u te informeren over de eerstvolgende bezorgoptie of over de beschikbaarheid in de winkel van uw voorkeur. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Electro World is onderdeel van United Retail
B.V. / kvk: 32089173 / BTW: NL810527431B01 / tel: 035-3032500 (geen extra kosten aan verbonden) / mail: info@electroworld.nl / Huizermaatweg 480, huizen