Electro World Weterings

''Weterings, de juiste keuze.''

Hoevelaken
Westerdorpsstraat 20
3871AX  Hoevelaken
Tel: 0332534601
weterings@electroworld.nl
Vandaag gesloten
Openingstijden
maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 20:00
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Vobis shop-in-shop

Vobis shop-in-shop

Over ons

Berry Weterings is Electro Stylist. Hiermee zijn wij hét Smart interieuradviesbureau in uw regio. Mijn team bestaat uit enthousiaste gadget- en elektronicaliefhebbers met een sterk oog voor interieur. Wij adviseren u over de oplossingen die er zijn en begeleiden u met de nieuwbouw of verbouw van uw woning.

Steeds meer producten communiceren met elkaar via het (draadloze) netwerk. Het is natuurlijk belangrijk dat tijdens de nieuwbouw of verbouw de juiste voorbereidingen worden getroffen om alles goed met elkaar te laten samenwerken. Uiteraard is dit ook mogelijke in uw bestaande woning. Kom eens langs voor meer informatie!

Maar wat sommige mensen nog niet weten is dat, na jaren van afwezigheid, er weer een computerwinkel in Hoevelaken is. Een van de beweegredenen is dat de klanten niet meer naar Amersfoort of Nijkerk moeten rijden. ,,Storingen waar we mensen mee helpen, zoals wanneer de antivirus software verlopen is of de laptop of pc super traag is. Ook helpen we wanneer een computer helemaal niet meer opstart. Er zijn heel veel mensen die niet weten hoe ze dat moeten oplossen. Daarvoor kunnen zij nu bij ons - in Hoevelaken - terecht. Het voorbereidende werk vindt in de winkel plaats, maar mocht het echt nodig zijn, dan komen we bij de mensen thuis.’'

En natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk advies over uw aankoop van bruin- en witgoed apparaten bij ons in de winkel. Bijvoorbeeld voor een nieuwe tv of een wasmachine, maar ook voor uw inbouw keukenapparaten. We hebben een eigen technische dienst voor reparatie’s aan uw apparaten.

Berry Weterings

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.