Electro World Vogel

Electro World Vogel

Onderlangs 36 2991EM Barendrecht
routebeschrijving
Vandaag van 12:00 tot 17:30 Bel gerust 0180-646800 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 12:00 - 17:30
di 09:00 - 17:30
wo 09:00 - 17:30
do 09:00 - 17:30
vr 09:00 - 21:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Vogel

''Vogel, Sterk in Service!''

Electro World-Vogel is een servicegericht familiebedrijf, gespecialiseerd in consumenten elektronica. Onze winkels in Vlaardingen en Barendrecht zijn ruim van opzet en bieden alles op het gebied van wit- en bruingoed. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten; van de nieuwste OLED-TV’s tot de zuinigste wasautomaten.


Vogel is nog altijd een volledig zelfstandig bedrijf. Wel is er al een jarenlange samenwerking met Electro World, één van de grootste landelijke franchise organisaties. Doordat Electro World internationaal samenwerkt met meer dan 11.000 winkels, kan ook Vogel profiteren van een enorme inkoopkracht. Hierdoor kunnen wij niet alleen service, maar ook een scherpe prijs bieden.

Electro World-Vogel wordt al sinds de oprichting door de familie Vogel geleid. In Vlaardingen opende Vogel in 1931 voor het eerst haar deuren als fietsenwinkel. Inmiddels is de winkel flink in oppervlakte toegenomen en hebben de fietsen plaatsgemaakt voor wit- en bruingoed. Onze service is echter nog steeds onveranderd. Dit heeft in 2016 er zelfs toe geleid dat Vogel een tweede vestiging geopend heeft in Barendrecht.

Nu, na meer dan 85 jaar staan service en klantvriendelijkheid nog altijd centraal binnen ons bedrijf. Naast dat we de klant graag een eerlijk en deskundig advies geven, zorgen wij ook voor een juiste levering en installatie van uw aankoop. Daarbij beschikken wij als één van de weinigen in de branche over een eigen Technische Dienst. Hierdoor blijven wij ook na de verkoop, STERK IN SERVICE!

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's! Wij hebben de volgende openstaande vacature:
- Servicemonteur Witgoed

Ons adres

Onderlangs 36 2991EM Barendrecht routebeschrijving
Electro World Vogel

Bel mij gerust

0180-646800 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0180-646800 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Vogel

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen