Electro World Van der Meulen

''Voor maatwerk, een betrouwbaar advies en persoonlijk contact bent u bij Van der Meulen op het juiste adres.''

Baarn
Brinkstraat 29
3741AM  Baarn
Tel: 0356942396
meulen@electroworld.nl
Vandaag gesloten
Openingstijden
maandag: Gesloten
dinsdag: 09:30 - 18:00
woensdag: 09:30 - 18:00
donderdag: 09:30 - 18:00
vrijdag: 09:30 - 18:00
zaterdag: 09:30 - 17:00
zondag: Gesloten
Over ons

Electro World van der Meulen is dé specialist op het gebied van TV-Audio apparatuur, huishoudelijke apparatuur en inbouwapparatuur. Vanuit Baarn bedient zij een brede regio. Voor advies over uw apparatuur kunt u terecht in de winkel en de showroom of komt onze adviseur bij u thuis.

Onze monteurs zijn opgeleid en gespecialiseerd in het installeren van alle apparatuur. Dat varieert van het inbouwen van een vaatwasser, het aanleggen van een audio-installatie tot het installeren van een TV met alle daarbij behorende aansluitingen en instellingen.

Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten en kiezen daarom bewust voor een service gerichte dienstverlening. Daarbij zoeken we samen met onze klanten naar de geschikte apparatuur en oplossingen. Ook na de verkoop gaat deze relatie verder. Bij storingen, vragen of problemen staat onze technische dienst voor u klaar. Wij streven er naar om binnen 24 uur voor een oplossing te zorgen.

Onze winkel is sinds 2004 gevestigd in de Brinkstraat. Sinds 2013 hebben wij tegenover onze winkel een extra showroom voor inbouw-apparatuur geopend. Hier kunnen we onze klanten eenvoudig laten zien welke mogelijkheden er zijn en hoe dit ingepast kan worden in uw keuken.

Ons team bestaat uit vaste medewerkers die al lange tijd bij ons in dienst zijn. Niet elke keer een nieuw gezicht voor onze klanten, maar vertrouwde mensen die bij naam gekend worden. In 2016 zijn wij erkend leerbedrijf geworden en leiden wij nu ook mensen op tot maximaal het niveau van ondernemer. Wij zijn blij om op deze manier weer nieuwe mensen op te kunnen leiden tot het vak dat ons werk is.

Benieuwd geworden naar onze winkel? Kom langs of maak een afspraak.

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.