Electro World Van der Meulen

Electro World Van der Meulen

Brinkstraat 29 3741AM Baarn
routebeschrijving
Vandaag gesloten Bel gerust 0356942396 @ Contactformulier

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:30 - 18:00
wo 09:30 - 18:00
do 09:30 - 18:00
vr 09:30 - 18:00
za 09:30 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Van der Meulen

''Voor maatwerk, een betrouwbaar advies en persoonlijk contact bent u bij Van der Meulen op het juiste adres.''

Electro World van der Meulen is dé specialist op het gebied van TV-Audio apparatuur, huishoudelijke apparatuur en inbouwapparatuur. Vanuit Baarn bedient zij een brede regio. Voor advies over uw apparatuur kunt u terecht in de winkel en de showroom of komt onze adviseur bij u thuis.

Onze monteurs zijn opgeleid en gespecialiseerd in het installeren van alle apparatuur. Dat varieert van het inbouwen van een vaatwasser, het aanleggen van een audio-installatie tot het installeren van een TV met alle daarbij behorende aansluitingen en instellingen.

Bekijk ons YouTube kanaal

Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten en kiezen daarom bewust voor een service gerichte dienstverlening. Daarbij zoeken we samen met onze klanten naar de geschikte apparatuur en oplossingen. Ook na de verkoop gaat deze relatie verder. Bij storingen, vragen of problemen staat onze technische dienst voor u klaar. Wij streven er naar om binnen 24 uur voor een oplossing te zorgen.

Onze winkel is sinds 2004 gevestigd in de Brinkstraat. Sinds 2013 hebben wij tegenover onze winkel een extra showroom voor inbouw-apparatuur geopend. Hier kunnen we onze klanten eenvoudig laten zien welke mogelijkheden er zijn en hoe dit ingepast kan worden in uw keuken.

Ons team bestaat uit vaste medewerkers die al lange tijd bij ons in dienst zijn. Niet elke keer een nieuw gezicht voor onze klanten, maar vertrouwde mensen die bij naam gekend worden. In 2016 zijn wij erkend leerbedrijf geworden en leiden wij nu ook mensen op tot maximaal het niveau van ondernemer. Wij zijn blij om op deze manier weer nieuwe mensen op te kunnen leiden tot het vak dat ons werk is.

Benieuwd geworden naar onze winkel? Kom langs of maak een afspraak.

Ons adres

Brinkstraat 29 3741AM Baarn routebeschrijving
Electro World Van der Meulen

Bel mij gerust

0356942396 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0356942396 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Van der Meulen

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen