Electro World Tolner

''Kiezen voor Tolner is een keuze maken voor gemak.''

Vries
Nieuwe Rijksweg 22
9481AR  Vries
Tel: 0592541529
tolner@electroworld.nl
Vandaag gesloten
Openingstijden
maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Over ons

Tolner Beeld en Geluid, Uw gedegen vakzaak.

Onze deskundige verkopers/verkoopster helpen u graag om een weloverwogen keuze te maken in ons ruime assortiment wit- en bruingoed. In dit assortiment vindt u veel bekende merken zoals: Miele, Loewe, Bosch, Siemens, LG en Samsung . Naast het standaard assortiment in de winkel hebben wij ook exclusieve premium producten. Naast exclusieve premium producten biedt Tolner Beeld en Geluid ook de beste service. Wanneer u een product heeft gekocht komt één van onze deskundige medewerkers het product bij u thuis installeren/aansluiten en voorziet u graag van een goede uitleg, zodat u daarna optimaal uw product kunt gaan gebruiken.

Voor inbouw-apparatuur komt één van onze inbouwspecialisten graag bij u thuis om alles goed in te meten en u te voorzien van een goed advies.

Wanneer u deskundige informatie wilt, omtrent de aanschaf van nieuwe audio-apparatuur of televisie dan bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze audio/televisiespecialisten bij u thuis. Hij zal u graag van een goed advies voorzien.

Omdat een apparaat meestal een defect vertoont wanneer het u niet uitkomt, heeft Tolner Beeld en Geluid een eigen technische dienst. Indien gewenst kunt u tijdens de reparatieduur de beschikking krijgen over een serviceapparaat (wasmachine, koelkast, vrieskast of televisie), om de tijd van de reparatie te overbruggen, uiteraard zonder extra kosten voor u.

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.