Electro World Tolner

Electro World Tolner

Nieuwe Rijksweg 22 9481AR Vries
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 18:00 Bel gerust 0592541529 @ Contactformulier

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Tolner

''Kiezen voor Tolner is een keuze maken voor gemak.''

Tolner Beeld en Geluid, Uw gedegen vakzaak.

Onze deskundige verkopers/verkoopster helpen u graag om een weloverwogen keuze te maken in ons ruime assortiment wit- en bruingoed. In dit assortiment vindt u veel bekende merken zoals: Miele, Loewe, Bosch, Siemens, LG en Samsung . Naast het standaard assortiment in de winkel hebben wij ook exclusieve premium producten. Naast exclusieve premium producten biedt Tolner Beeld en Geluid ook de beste service. Wanneer u een product heeft gekocht komt één van onze deskundige medewerkers het product bij u thuis installeren/aansluiten en voorziet u graag van een goede uitleg, zodat u daarna optimaal uw product kunt gaan gebruiken.

Voor inbouw-apparatuur komt één van onze inbouwspecialisten graag bij u thuis om alles goed in te meten en u te voorzien van een goed advies.

Wanneer u deskundige informatie wilt, omtrent de aanschaf van nieuwe audio-apparatuur of televisie dan bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze audio/televisiespecialisten bij u thuis. Hij zal u graag van een goed advies voorzien.

Omdat een apparaat meestal een defect vertoont wanneer het u niet uitkomt, heeft Tolner Beeld en Geluid een eigen technische dienst. Indien gewenst kunt u tijdens de reparatieduur de beschikking krijgen over een serviceapparaat (wasmachine, koelkast, vrieskast of televisie), om de tijd van de reparatie te overbruggen, uiteraard zonder extra kosten voor u.

Ons adres

Nieuwe Rijksweg 22 9481AR Vries routebeschrijving
Electro World Tolner

Bel mij gerust

0592541529 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0592541529 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Tolner

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen