Electro World Talsma

''VOOR VERTROUWDE SERVICE EN GARANTIE.''

Dokkum
Zuiderschans 3b
9101PZ  Dokkum
Tel: 0519293704
talsmadokkum@electroworld.nl
Vandaag van 13:00 - 18:00
Openingstijden
maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 21:00
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Vobis shop-in-shop

Vobis shop-in-shop

Over ons

Wij zijn met een ruime, overzichtelijke winkel (985 m2) gevestigd op de Zuiderschans te Dokkum en met een filiaal (325 m2) aan de Tsjerkestrjitte 1 in De Westereen. Bij ons vindt u bijna alles op het gebied van consumentenelektronica, zoals de nieuwste tv’s en audiosystemen, wasautomaten, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, stofzuigers, computers, laptops, tablets, mobiele telefoons, enzovoort. Wij hebben een eigen TD, voor reparatie van uw elektronica, huishoudelijke apparatuur en computers.

Ook op het gebied van inbouwapparatuur kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met een ruim assortiment en kundige inbouwmonteurs. In Dokkum proberen wij zoveel mogelijk “beleving” in onze winkel te creëren. Zo vindt u een prachtige luisterruimte om de keuze voor geluidsapparatuur te vergemakkelijken. Ook staat in deze ruimte een volledig werkend Heos by Denon Multiroom soundsysteem opgesteld. Daarnaast laat ook Sonos zich middels een fantastische “huiskamer” uitstekend demonstreren. Op zaterdagen en bij speciale gelegenheden bakken wij een cake in de ingebouwde AEG oven, of laten we onze klanten de vingers aflikken na het verorberen van een met Kitchen Aid apparatuur bereide wafel met aardbeien en slagroom.

Historie
Omstreeks 1964 begon Piet Talsma, de grondlegger van ons bedrijf, te handelen met gebruikte televisies vanuit zijn toenmalige woning in Dokkum. Via de garage van zijn huidige woning en een ander pand aan de Nauwstraat, kwam hij terecht in het vroegere kruidenierswinkeltje aan de Nauwstraat 4 te Dokkum. Na diverse verbouwingen, uitbreidingen en een verhuizing, werd uiteindelijk het huidige resultaat bereikt: Twee prachtige, ruime winkels in Dokkum en De Westereen.

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.