Electro World Stadhouder

Electro World Stadhouder

Thomsonplein 15 2565KT Den Haag
routebeschrijving
Vandaag gesloten Bel gerust 0703609108 @ Contactformulier

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:00 - 17:30
wo 09:00 - 17:30
do 09:00 - 17:30
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Stadhouder

''Stadhouder – voor een eerlijk advies en de beste service!''

Electro World Stadhouder is gevestigd op het Thomsonplein in Den Haag en bestaat sinds 1940 en behoort inmiddels tot één van de weinige vakzaken op elektronicagebied in Den Haag en omgeving.
Persoonlijke aandacht en service zijn standaard en staan hoog in het vaandel, alsmede gratis bezorging met een glimlach en uitstekende nazorg.

Bij een verkoopgesprek vinden we het heel belangrijk om te achterhalen waar de klant echt behoefte aan heeft, wat zijn/haar wensen zijn. We nemen graag uitgebreid de tijd om dat te achterhalen om zodoende een advies op maat te kunnen geven. Indien nodig komen we thuis meten en adviseren.

De mannen van de eigen buitendienst bezorgen de goederen bij u thuis, zorgen er tevens voor dat de apparatuur netjes wordt aangesloten en geven een korte uitleg over de werking/bediening. Uiteraard kunnen zij u ook van dienst zijn bij het ophangen van apparatuur, het wegwerken van kabels etc.

Ook voor vervanging van uw inbouw-apparaat bent u bij Stadhouder aan het juiste adres. Onze inbouwspecialist kan werkelijk alles! Van het vermaken van kastjes tot het timmeren van plankjes. Het oude apparaat wordt door hem verwijderd en het nieuwe vakkundig geïnstalleerd.

In onze winkel aan het Thomsonplein hebben wij een volledig ingerichte keuken, voorzien van allerlei inbouw-apparatuur, inclusief een uitstekend werkende koffiemachine, u bent van harte welkom.

Ons adres

Thomsonplein 15 2565KT Den Haag routebeschrijving
Electro World Stadhouder

Bel mij gerust

0703609108 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0703609108 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Stadhouder

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen