Electro World Roxs Elektro

Electro World Roxs Elektro

Borchmolendijk 9 5492AJ St-Oedenrode
routebeschrijving
Vandaag gesloten Bel gerust 0413472362 @ Contactformulier

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 20:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Roxs Elektro

''Service, met hoofdletter S.''

Roxs elektro bestaat al vanaf 1921 en is sinds die tijd gevestigd aan de borchmolendijk 9 in Sint-Oedenrode. In 1976 hebben de huidige eigenaren (Tonnie en Marian Heijmans) de zaak overgenomen van Toon Roxs. Samen met hun personeel proberen zij u te voorzien van een goed en eerlijk advies. Service is hierbij voor ons erg belangrijk. Wij hanteren niet altijd de laagste prijs, maar gaan uit van de beste service. Dat wil zeggen dat wij snel en gratis bezorgen en installeren (uitgezonderd apparaten met een speciale meeneemprijs). We hebben uiteraard wel doorlopend aanbiedingen. U kunt hiervoor onze website bezoeken. wij beschikken daarbij over een eigen vakkundige technische dienst, die in veel gevallen de reparatie aan huis verricht. Wij maken hiervoor altijd in overleg met u een afspraak. U kunt dan rekenen op een snelle en adequate service. Komt het apparaat van ons, dan betaalt U ook geen voorrijkosten! Onze zaak heeft een ruim assortiment in audio/video apparatuur (bruingoed), witgoed, klein huishoudelijke apparaten, onderdelen en accessoires. Dus voldoende keus voor iedereen!

Komt u gerust een kijkje nemen in onze winkel!

Tot ziens!

Team Roxs Elektro

Ons adres

Borchmolendijk 9 5492AJ St-Oedenrode routebeschrijving
Electro World Roxs Elektro

Bel mij gerust

0413472362 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0413472362 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Roxs Elektro

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen