Electro World Ree-Zo Oosterbeek

Electro World Ree-Zo Oosterbeek

Utrechtseweg 86 6862AN Oosterbeek
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 18:00 Bel gerust 0263332337 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 13:00 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Ree-Zo Oosterbeek

''Wij van Ree-zo Electroworld zijn de vakspeciaalzaak van Oosterbeek en omgeving voor al uw electrische apparaten U kunt bij ons ook terecht voor reparatie en service aan uw apparatuur .''

Reezo Electroworld is een zelfstandige onderneming die met eigen naam en faam instaat voor wat ze doet..
Wij zijn goed in U perfect van dienst zijn met het maken van de juiste keuze en met het geven van een onberispelijke service .Bij ons koopt u altijd zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Om u extra goed van dienst te kunnen zijn wordt er uitsluitend gewerkt met de beste merken. Kenmerkend voor al ons winkelpersoneel is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel met bijv. de juiste instellingen van apparaten, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires. Mocht uw aankoop onverhoopt gerepareerd moeten worden, dan staan onze eigen monteurs direct voor u klaar .Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden. Kwaliteit, prijs, vakmanschap en een ruim assortiment, alles onder een dak. Wij gaan graag net even iets verder, ook luisteren wij naar al uw wensen en denken we mee over de mogelijkheden, zodat u een weloverwogen aankoop kunt doen.

Zo wordt u accuraat geholpen in de winkel en kan de installatie bij u thuis perfect geregeld worden. Bij Ree-zo staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Ook voor inbouw apparaten en de installatie ervan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is bij ons ook mogelijk om een afspraak aan huis te maken met één van onze adviseurs om zo te streven naar een zo goed mogelijke keuze voor uw aankoop.Ons adres

Utrechtseweg 86 6862AN Oosterbeek routebeschrijving
Electro World Ree-Zo Oosterbeek

Bel mij gerust

0263332337 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0263332337 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Ree-Zo Oosterbeek

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen