Electro World Radio Vos

Electro World Radio Vos

Voorstraat 46 3281AV Numansdorp
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 17:30 Bel gerust 0186651771 @ Contactformulier

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:00 - 17:30
wo 09:00 - 17:30
do 09:00 - 17:30
vr 09:00 - 21:00
za 09:00 - 16:00
zo Gesloten

Over Electro World Radio Vos

Radio Vos in Numansdorp bestaat al sinds 1968 en is in 1999 gerenoveerd. Vanaf het begin is ons bedrijf onderscheidend bezig geweest.

Wij zijn een servicegericht bedrijf en gespecialiseerd in consumenten elektronica. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten. Van de nieuwste LCD-TV ’s tot de nieuwste wasautomaten.

Sinds kort kunnen wij u ook helpen bij het vinden van de juiste computer die aansluit bij uw gebruikswensen. Klantvriendelijkheid en service staat bij ons na bijna 50 jaar nog altijd centraal binnen ons bedrijf. Wij komen bij uw thuis om apparatuur te installeren, monteren en nemen hierbij uw oude apparatuur mee.

In ons vak verandert er veel en is het belangrijk om alle technische kennis op peil te houden. Ook zijn wij voor de gehele Hoeksche Waard en omstreken gecertificeerd Bose dealer. Radio Vos is nog altijd een volledig zelfstandig bedrijf, maar mogen al jarenlang samenwerken met Euronics. Euronics is met meer dan 11.000 winkels verspreid over 35 landen de grootste op het gebied van consumenten elektronica.

Door Euronics kunnen wij scherp inkopen en kunt u bij ons in de winkel kiezen uit een breed en actueel productaanbod. Daarbij beschikken wij als één van de weinige in de branche over een eigen Technische Dienst.

Hierdoor blijven wij ook na de verkoop, STERK IN SERVICE.

Ons adres

Voorstraat 46 3281AV Numansdorp routebeschrijving
Electro World Radio Vos

Bel mij gerust

0186651771 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0186651771 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Radio Vos

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen