Electro World Pol

Electro World Pol

Hoofdstraat W 12 9951AB Winsum
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 18:00 Bel gerust 0595441364 @ Contactformulier

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Pol

“ De klant is bij ons nog steeds koning “

HOME
Welkom op de website van POL EURONICS, de betere electrospeciaalzaak.
van Noord Groningen. Wij zijn een al sinds 1924 bestaand familiebedrijf en zijn gevestigd in het centrum van Winsum, aan de Hoofdstraat W. 12

Vakkennis, ervaring en klantvriendelijkheid zijn onze sterke punten.
Met producten van hoge kwaliteit, persoonlijk advies en betrouwbare service streven wij naar algehele tevredenheid van onze klanten. Dankzij onze aansluiting bij EURONICS, Europa’s grootste internationale Inkooporganisatie, bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs. Als u er bij een aankoop via deze webwinkel niet helemaal uitkomt willen we u graag in de winkel verder helpen; uiteraard kunt u desgewenst daar ook uw bestelling afronden.

OVER ONS
In deze rubriek willen wij ons graag aan u voorstellen.
Wij zijn Egbert Pol en Geesje Westra; wij hebben in het jaar 2001 het bedrijf POL TECHNIEK overgenomen van de families M. en S. Pol. Om ons volledig te kunnen inzetten voor de electrowinkel hebben wij de installatieafdeling na de overname afgestoten. We zijn beiden opgegroeid in een middenstandsmilieu; het motto “De klant is koning” is ons met de paplepel ingegoten en is nog steeds ons devies. De winkel is volledig aangepast aan de hedendaagse eisen maar we bedienen onze klanten op “ouderwets degelijke” wijze waarbij persoonlijk contact een grote rol speelt.

Vanwege de aansluiting bij een inkooporganisatie voeren we de winkel thans onder de naam POL EURONICS. Ondanks sterke concurrentie mogen we ons nog steeds in een groeiende klantenkring verheugen; we zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. Als u onze zaak nog niet kent willen wij graag via deze website of in de winkel met u kennis maken.


ONZE WINKEL

POL EURONICS, de betere electrospeciaalzaak. In onze ruim opgezette winkel vindt u een keur aan apparatuur voor beeld en geluid en apparatuur voor wassen, afwassen, koken, koelen en vriezen en een
fraaie opstelling van inbouwapparatuur. Ook in klein huishoudelijke apparaten, scheerapparaten en andere apparaten voor persoonlijke verzorging en telefoons is er ruime keus. Een speciale presentatie van koffiemachines biedt alle mogelijkheden voor het maken van een lekker kopje koffie. In kleine artikelen zoals lampen, batterijen, aansluitmaterialen, stofzuigerzakken, onderdelen en toebehoren zijn we ruim gesorteerd. We zijn altijd bereid minder courante artikelen of onderdelen voor u te bestellen.


SERVICE
POL EURONICS geeft op uw aankopen tevredenheidsgarantie:
Onze service is compleet en natuurlijk inclusief stipt bezorgen,
vakkundig installeren, netjes opruimen en het afvoeren van oude apparaten.
Vragen of problemen tijdens het gebruik ? Meld het ons en we komen direct
in actie. We lossen het zelf op; U hoeft dus geen dagen te wachten op de komst
van een fabrieksmonteur. Ongeveer een maand na de levering doen we bij u navraag of u tevreden bent en
of u nog vragen hebt. Betere service bestaat niet !

Reparaties aan uw apparatuur worden door ons zo veel mogelijk in eigen beheer
uitgevoerd; hierdoor wordt u sneller en goedkoper geholpen; binnen een straal
van 20 km. berekenen we geen voorrijkosten. Indien bij onderzoek blijkt dat reparatie niet mogelijk of niet lonend is en u besluit het apparaat door ons te laten vervangen brengen we geen
onderzoekskosten in rekening. In noodgevallen kunnen we u vaak wel uit de brand helpen met een leenapparaat.

Een leen T.V. is altijd wel beschikbaar. Ook kunt u gebruik maken van een in ons bedrijf opgestelde wasautomaat en een wasdroger en als uw vriezer het niet meer doet kunt uw voorraad tijdelijk bij
ons opslaan.

We zetten ons altijd voor u in om het ongerief voor u zo veel mogelijk te beperken.

Ons adres

Hoofdstraat W 12 9951AB Winsum routebeschrijving
Electro World Pol

Bel mij meteen

0595441364 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0595441364 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Om daarvoor te zorgens zorgen we ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Pol

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen