Electro World Peursum

Electro World Peursum

Voorstraat 31b-33 2225EL Katwijk
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 18:00 Bel gerust 0714016422 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 12:30 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 18:00
zo Gesloten

Over Electro World Peursum

“Van het begin tot einde de beste service! Waar kunnen we u mee helpen?”

Een ruim opgezette winkel (400 m2) in het centrum van Katwijk. Electro World Peursum is al jaren een begrip in Katwijk én omstreken. Een uitgebreid assortiment met de beste merken gecombineerd met uitstekende service. Of u nu in de winkel langskomt of ons bij u thuis uitnodigt, de ervaren verkoopadviseurs van Electro World Peursum geven altijd eerlijk en deskundig advies.

Uitgebreid assortiment
Ons assortiment staat voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Van televisies, geluidsinstallaties en tablets tot stofzuigers, koelkasten en wasmachines. Voor al uw apparatuur in en rondom uw huis kunt u bij Electro World Peursum terecht. Door de samenwerking met 11.000 andere winkels, bieden wij de beste producten voor de scherpste prijzen aan.

Opvallende service
Opvallende service… Ook dat is een gegeven die wij met ons meedragen. Een service met meer dan 40 jaar aan ervaring. En dat begint al in de winkel. Opgeleide adviseurs begeleiden en ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze passend bij uw persoonlijke situatie. Onze monteurs installeren en monteren vervolgens uw aankoop bij u thuis. U hoeft daarna alleen maar zorgeloos te genieten van de gemakken in uw huis.

Toonaangevende merken
Electro World Peursum verkoopt diverse toonaangevende merken. Van Philips, Loewe, Bose en Samsung tot Miele, Siemens, Nespresso, AEG en Bosch. Samen met u nemen wij alle tijd om kennis te maken met de geselecteerde producten. Op zoek naar een geluidsinstallatie? Neem uw favoriete muziek mee, dan testen we gelijk hoe dat klinkt!

Ons adres

Voorstraat 31b-33 2225EL Katwijk routebeschrijving
Electro World Peursum

Bel mij gerust

0714016422 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0714016422 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Peursum

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen