Electro World Oegstgeest

“Bij Electro World Oegstgeest bent u altijd verzekerd van de beste service!”

Oegstgeest
Lange Voort 11 F t/m 11 G
2343CA  Oegstgeest
Tel: 0715193333
oegstgeest@electroworld.nl
Vandaag van 12:30 - 18:00
Openingstijden
maandag: 12:30 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 09:00 - 18:00
zondag: Gesloten
Over ons

Een ruim opgezette winkel (450 m2) in het centrum van Oegstgeest. Bij Electro World Oegstgeest vindt u alles om uw huis of bedrijf van alle gemakken te voorzien. Van optimaal beeld en geluid tot functioneel koken en energiezuinig wassen. Of u nu in de winkel langskomt of ons bij u thuis uitnodigt, de ervaren verkoopadviseurs van Electro World Oegstgeest geven altijd eerlijk en deskundig advies.

Uitgebreid assortiment
Ons assortiment staat voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Van televisies, geluidsinstallaties en tablets tot stofzuigers, koelkasten en wasmachines. In onze Vobis shop-in-shop vindt u alles voor uw computer! Van tablets, laptops en beeldschermen tot printers, inkt en accessoires. Voor al uw apparatuur in en rondom uw huis kunt u bij Electro World Oegstgeest terecht. Wanneer kom jij langs?

Opvallende service
Opvallende service… Ook dat is een gegeven die wij met ons meedragen. Deze service begint al in de winkel. Opgeleide adviseurs begeleiden en ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze passend bij uw persoonlijke situatie. Vervolgens installeren en monteren onze monteurs uw aankoop bij u thuis. U hoeft daarna alleen maar zorgeloos te genieten van de gemakken in uw huis.

Toonaangevende merken
Electro World Oegstgeest verkoopt diverse toonaangevende merken. Van Philips, Loewe, Bose en Samsung tot Miele, Siemens, Nespresso, AEG en Bosch. Samen met u nemen wij alle tijd om kennis te maken met de geselecteerde producten.

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.