Electro World Het Anker

Electro World Het Anker

Overwinningsplein 54 9728GV Groningen
routebeschrijving
Vandaag van 13:00 tot 18:00 Bel gerust 0505252103 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 13:00 - 18:00
di 09:30 - 18:00
wo 09:30 - 18:00
do 09:30 - 18:00
vr 09:30 - 18:00
za 09:30 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Het Anker

De electronicaspecialist waar u aan het juiste adres bent op het gebied van kennis, ervaring, service en persoonlijke advies.

In 1964 opende het Anker voor het eerst haar deuren in het zuiden van de stad Groningen. Begonnen met huishoudelijke apparaten, verlichting en gasverwarming, werd het assortiment begin jaren negentig uitgebreid met audio- en videoproducten. In de daar op volgende jaren zijn wij uitgegroeid naar waar wij nu staan. De speciaalzaak in Groningen voor witgoed - inbouw en vrijstaand, televisie- en audioapparatuur met een gecertificeerde eigen technische dienst. Top niveau voor zowel bedrijven/instellingen als particulier.
Het Anker is al meer dan 52 jaar een gevestigde naam in de Stad Groningen en ruim daarbuiten als het gaat om dienstverlening, service en kwaliteit.Met een selecte groep gemotiveerde mensen zorgen wij elke dag weer voor tevreden klanten in stad en ommeland.

Is Uw oude inbouwapparatuur aan vervanging toe of heeft U een nieuwe televisie, wasmachine of koelkast nodig? Kom dan vooral eens langs voor een advies op maat en laat U zichzelf uitgebreid voorlichten door één van onze verkopers. U bent van harte welkom.

Tot ziens Team “Electro World Het Anker”

Ons adres

Overwinningsplein 54 9728GV Groningen routebeschrijving
Electro World Het Anker

Bel mij gerust

0505252103 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0505252103 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Het Anker

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen