Electro World Hamers

Electro World Hamers

Marktveld 38 5261EB Vught
routebeschrijving
Vandaag van 13:30 tot 18:00 Bel gerust 0736563666 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 13:30 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Hamers

Verbindt service met kwaliteit

Welkom bij Electro World Hamers in Vught

Direct aan het parkeerterrein gelegen aan het Marktveld 38 in Vught vindt u al ruim 35 jaar onze overzichtelijk en toegankelijk ingerichte winkel. Sinds het begin van de jaren tachtig is de firma Hamers een vertrouwd begrip in Vught en directe omgeving. In onze winkel kunt u terecht voor een gedegen advies voor witgoed, Televisies, audio en klein huishoudelijke producten. Doordat wij onderdeel zijn van Electro World kunnen wij scherp inkopen waardoor wij onze producten tegen concurrerende prijzen aan kunnen bieden.

Naast het assortiment dat Electro World biedt, zijn wij dealer van merken als Miele, Jura, en Sonos. Ook de producten van deze merken staan overzichtelijk gepresenteerd en zijn altijd demonstratie klaar. Een van onze medewerkers demonstreert graag het product waar uw belangstelling naar uitgaat.

Indien u tot aanschaf van een product overgaat, kunt u er verzekerd van zijn dat dit, indien gewenst, vakkundig bij u geplaatst en of aangesloten wordt. Onze technische buitendienstmedewerkers zijn met hun ervaring in staat om in alle situaties een oplossing voor u te bedenken.

O, ja hoe zit het met de service hoor ik u denken, dat is voor ons zo normaal dat we het bijna vergeten te vermelden. Met andere woorden wij verbinden service met kwaliteit.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bij deze nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze winkel. Wij verheugen ons op uw komst!

Kijk voor meer informatie op www.electroworldhamers.nl

Ons adres

Marktveld 38 5261EB Vught routebeschrijving
Electro World Hamers

Bel mij gerust

0736563666 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0736563666 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Hamers

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen