Electro World de Radiobeurs

Electro World de Radiobeurs

Kanaalstraat 79 2161JC Lisse
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 18:00 Bel gerust 0252412176 @ Contactformulier

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00 19:00 - 21:00
vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 16:00
zo Gesloten

Over Electro World de Radiobeurs

''Voor de beste persoonlijke service, informatie en reparaties voor u bruin en witgoed bent u bij ElectroWolrd de Radiobeurs Lisse op het juiste adres.''

ElectroWorld de Radiobeurs Lisse is een servicegericht familiebedrijf, gespecialiseerd in consumenten elektronica. In onze winkel vindt alles op het gebied van wit- en bruingoed. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten; van de nieuwste LCD-TV’s tot de zuinigste wasautomaten. Doordat Electro World internationaal samenwerkt met meer dan 11.000 winkels, kan ook van RadioBeurs Lisse profiteren van een enorme inkoop kracht. Hierdoor kunnen wij niet alleen service, maar ook een scherpe prijs bieden. Daarbij beschikken wij als één van de weinigen over een eigen Technische Dienst die zelfs een aantal merken onder garantie repareert en voor al u inbouw apparatuur kunt u ook bij ons terecht wij komen vakkundig inmeten en inbouwt . Hierdoor blijven wij ook na de verkoop, STERK IN SERVICE.”

Ons adres

Kanaalstraat 79 2161JC Lisse routebeschrijving
Electro World de Radiobeurs

Bel mij gerust

0252412176 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0252412176 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World de Radiobeurs

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen