Electro World de Groot

Electro World de Groot

Molenstraat 2 3441BA Woerden
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 21:00 Bel gerust 0348460570 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 13:00 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 21:00
za 10:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World de Groot

''Electro World de Groot, voor al uw elektronica problemen een oplossing!''

Electro World de Groot is een servicegericht familiebedrijf, gespecialiseerd in consumenten elektronica. Op onze nieuwe locatie in het hartje van Woerden vind u in de Molenstraat, maar onze ingang zit eigenlijk op de Hogewoerd. Onze moderne, ruim opgezette winkel bied alles op het gebied van wit- en bruingoed. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten; van de nieuwste LED Tv’s tot de zuinigste wasautomaten. Door de jarenlange samenwerking tussen de familie de Groot en Electro World, één van de grootste landelijke franchise organisaties, kan ook Electro World de Groot profiteren van een enorme inkoop kracht. Niet alleen nationaal, maar door de samenwerking met 11.000 winkels internationaal. Hierdoor kunnen wij niet alleen service, maar ook een scherpe prijs bieden.

Sinds 2015 heeft Electro World de Groot ook de samenwerking gezocht met de landelijk grootste onafhankelijke computer organisatie: Vobis. Hierdoor kan Electro World de Groot ook op computergebied de beste service en een concurrerende prijs aanbieden.

Electro World de Groot wordt al sinds 1969 geleid door de familie de Groot. In 1969 opende de Groot voor het eerst haar deuren. Inmiddels is de winkel flink in oppervlakte toegenomen. Onze service is echter nog steeds onveranderd. Nu, na bijna 50 jaar staan service en klantvriendelijkheid nog altijd centraal binnen ons bedrijf. Naast dat we de klant graag een eerlijk en deskundig advies geven, zorgen wij ook voor een juiste levering en installatie van uw aankoop. Daarbij beschikken wij als één van de weinigen over een eigen Technische Dienst. Electro World de Groot is erkend Miele, Bosch, Samsung en Beko Servicemonteur en kan hierdoor alle A-merken repareren. En natuurlijk repareren en onderhouden wij ook al uw computerapparatuur. Hierdoor blijven wij ook na de verkoop, STERK IN SERVICE.

Ons adres

Molenstraat 2 3441BA Woerden routebeschrijving
Electro World de Groot

Bel mij gerust

0348460570 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0348460570 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World de Groot

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen