Electro World Brilman

Electro World Brilman

Kerkstraat 18 7581AB Losser
routebeschrijving
Vandaag van 13:00 tot 18:00 Bel gerust 0535381633 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 13:00 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 21:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Brilman

Brilman Elektro is al meer dan 55 jaar de elektronica speciaalzaak in de binnenstad van Losser. Met een zeer uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten; van de nieuwste LED tv’s, tot de zuinigste witgoedapparaten. Brilman kunt u ook in Enschede bezoeken. De kracht van Brilman is de service en het persoonlijke contact met de klant. Het personeel weet wat service en klantvriendelijkheid is, dit staat hoog in het vaandel. Doormiddel van de trends en ontwikkelingen te volgen, die erg snel gaan op het moment, zorgt Brilman ervoor dat de kennis van producten en mogelijkheden op een zo hoog mogelijk niveau blijft. Daarnaast volgen de medewerkers vaak producttrainingen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Panasonic, Samsung, etc.. Naast dat ze de klant graag een eerlijk en deskundig advies geven, dragen ze ook zorg voor de levering en installatie van de aangekochte producten. Wanneer er storingen of defecte apparaten zijn staat Brilman altijd voor u klaar met een eigen technische dienst. Waarvoor altijd nog géén voorrijkosten worden gerekend. Brilman is jaren geleden een samenwerking aangegaan met Euronics. Euronics is internationaal een grote speler in de markt, daarmee zorgt ze dat wij als Brilman goede prijzen kunnen hanteren voor de klant en de juiste service kunnen blijven leveren.

Wij hopen u graag eens te verwelkomen in een van onze vestigingen.

Ons adres

Kerkstraat 18 7581AB Losser routebeschrijving
Electro World Brilman

Bel mij gerust

0535381633 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0535381633 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Brilman

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen