Electro World Breukers

Electro World Breukers

Veldmaterstraat 75 7481AC Haaksbergen
routebeschrijving
Vandaag van 08:30 tot 17:00 Bel gerust 0535721538 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 10:00 - 18:00
di 08:30 - 18:00
wo 08:30 - 18:00
do 08:30 - 18:00
vr 08:30 - 21:00
za 08:30 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Breukers

''Electro Breukers, DE KRACHT VAN GOEDE SERVICE''

Electro Breukers BV is een servicegericht familiebedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van elektrische apparatuur, verlichting en installatiematerialen. Tevens bieden wij verschillende diensten aan, zoals de complete installatie van uw aangeschafte producten. Wij hebben een eigen technische dienst voor reparaties van wit- en bruingoed en wij delen onze kennis en diensten met de elektrotechnische tak van ons bedrijf, welke installaties verzorgd in de woningbouw. Door een breed kennisgebied te hebben en expertise op bijna alle gebieden kunnen wij u een totaal servicepakket bieden. Naast de standaard elektrotechnische diensten zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonnepanelen, telefonie, beveiligingsinstallaties, schotelinstallaties, en nog veel meer.

Met ruim 80 jaar aan ervaring en circa 25 gemotiveerde medewerkers verzorgen wij graag uw elektrotechnische installatie en doen wij er alles aan om u van deskundig advies te voorzien bij de aanschaf van uw elektrische apparatuur. Service en klantgerichtheid is ons doel en onze kracht, vanaf de verkoop tot na de verkoop.

Ons adres

Veldmaterstraat 75 7481AC Haaksbergen routebeschrijving
Electro World Breukers

Bel mij gerust

0535721538 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0535721538 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Breukers

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen