Electro World Bas Baake

Electro World Bas Baake

Langestraat 83 7491AC Delden
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 13:00 Bel gerust 0743767616 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 09:00 - 13:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 21:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Bas Baake

"De wereldzaak die je kent!"

Electro World Bas Baake aan de Langestraat 83 te Delden is een vakmanspeciaalzaak op gebied van consumenten elektronica, witgoed, huishoudelijke apparaten, computers en elektrotechnische materialen. Onze winkel heeft een zeer breed assortiment en de producten staan zeer ruim opgesteld.

Bas Baake is een volledig zelfstandig bedrijf. Wel is er al een jarenlange samenwerking met Electro World, een van de grootste landelijke franchise organisaties. Bas Baake geniet hiermee van een enorme inkoopkracht via Electro World. Hierdoor kunnen wij u de scherpste prijs bieden.

Ook beschikt Bas Baake over een eigen technische dienst, met alleen gekwalificeerde personeelsleden. Onze service staat hierdoor op een uitmuntend hoog niveau. Dit geldt ook voor onze verkopers in de winkel, zij worden regelmatig getraind door de fabrikanten zodat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in de branche.

Ons bedrijf kent ook een eigen bezorgservice waarbij we al uw nieuw bij ons gekochte producten bij u thuis komen aansluiten op het door u gewenste tijdstip.

Kortom: de wereldzaak die je kent.

Ons adres

Langestraat 83 7491AC Delden routebeschrijving
Electro World Bas Baake

Bel mij gerust

0743767616 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0743767616 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Bas Baake

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen