Van der Wijngaard V.O.F.

Van der Wijngaard V.O.F.

Hoogstraat 1 3417HA Montfoort
routebeschrijving
Vandaag van 08:30 tot 12:30 en 13:30 tot 20:30 Bel gerust 0348471470 @ Contactformulier
Openingstijden
ma 08:30 - 12:30 13:30 - 18:00
di 08:30 - 12:30 13:30 - 18:00
wo 08:30 - 13:00
do 08:30 - 12:30 13:30 - 18:00
vr 08:30 - 12:30 13:30 - 20:30
za 08:30 - 16:00
zo Gesloten

Over Van der Wijngaard V.O.F.

''EURONICS v/d Wijngaard al meer dan 60 jaar voor de aankoop en reparatie van al uw elektrische apparaten!''

In oktober 1955 opende de vader van Robert van der Wijngaard de winkel in Montfoort. Zestig jaar later worden hier nog steeds klanten uit de hele regio geholpen bij de aankoop van tv- en audioapparatuur, was- en droogautomaten, inbouwapparatuur, koel en vriesapparaten en allerhande accessoires. En natuurlijk behoren reparaties en service tot de speerpunten van het bedrijf, waar Robert in 1997 zijn intrede deed. Anno 2015 runt hij samen met zijn vrouw Janneke en vaste medewerkers een gezond familie- bedrijf, gebaseerd op eerlijke adviezen en goede service.

Sinds 2013 staat er de naam Euronics van der Wijngaard op de buitengevel. Robert is deze samenwerking aangegaan vanwege de groeimogelijkheden en extra inkoopkracht binnen Euronics. Alle huishoudelijke apparaten en tv- en audioapparatuur worden nog steeds door ons zelf geplaatst aangesloten en geïnstalleerd en dit allemaal voor dezelfde prijs. We gaan pas weg als alles werkt, maar ook later zijn wij altijd nog te benaderen voor vragen of nadere uitleg. Inbouwapparatuur is een heel specialistische markt. Daarom geven we niet alleen advies in de winkel, maar ook bij mensen thuis. Het is dus belangrijk om te gaan kijken en meten, zodat je precies weet wat er kan. Soms meten we dezelfde dag nog in, anders de dag erop.

Heeft u echter geen behoefte aan service omdat u gewoon een ‘kale’ internetprijs wilt, stap dan ook eens bij ons binnen om de mogelijkheden te bespreken. Men koopt vaak grotere aankopen via internet wegens de prijs. Maar voor mensen die liever bij een vakkundige zaak kopen om zeker te weten wat ze krijgen, weet Euronics van der Wijngaard zeker dat zij onder dezelfde condities aardig kunnen concurreren met de prijzen van internetaanbieders! Om wat voor aankoop het ook gaat, wij staan u graag te woord, aan de Hoogstraat 1 te Montfoort.

Ons adres

Hoogstraat 1 3417HA Montfoort routebeschrijving

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Om daarvoor te zorgens zorgen we ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Van der Wijngaard V.O.F.

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen