Radio Drieenhuizen B.V.

''Drieënhuizen geeft al 45 jaar vertrouwen.''

Amersfoort
Leusderweg 145-147
3818AC  Amersfoort
Tel: 0334613512
drieenhuizenamersfoort@electroworld.nl
Vandaag van 09:00 - 18:00
Openingstijden
maandag: 13:30 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Vobis shop-in-shop

Vobis shop-in-shop

Over ons

Electro World Drieenhuizen is al jaren een begrip in Amersfoort en omstreken, onder andere vanwege de uitstekende service die er wordt geboden. Wij zorgen ervoor dat u profiteert van een uitgebreide garantie en dat u de winkel uitloopt met het product waar u naar op zoek was. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment. We maken daarbij gebruik van een groot aantal bekende merken onder andere Bose, Sonos, Bosch ,Miele, Liebherr, LG en Samsung. U kiest voor pure kwaliteit, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een heel scherpe prijs.
Zodra u nieuwe elektronica nodig heeft is het verstandig om eens langs te gaan bij ons. De kans is groot dat u binnen enkele ogenblikken een beeld krijgt van waar u naar zoekt. Vervolgens kunnen we u uitstekend adviseren over het gebruik van de apparaten en het exemplaar dat het best aansluit bij uw specifieke behoeften en uw persoonlijke situatie.

Het zijn vooral de persoonlijke voorlichting en de bezorging en installatie die bewijzen dat Electro World Drieenhuizen net even dat stapje verder gaat. We verkopen u niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar helpen u aan een oplossing voor uw behoeftes, en zorgen ervoor dat u bijvoorbeeld optimaal geniet van een scherp beeld of prachtig geluid. Uiteraard zorgen onze monteurs ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw aanschaf na de levering. Zo geniet u van uw nieuwe aankoop, die door Electro World Drieenhuizen netjes bij u thuis wordt afgeleverd en geïnstalleerd.

Ons team van enthousiaste medewerkers staan voor u klaar!

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.