Engberts en Olthuis

Engberts en Olthuis

Nijverdalsestraat 34 7642AE Wierden
routebeschrijving
Vandaag van 10:00 tot 21:00 Bel gerust 0546571565 @ Contactformulier
Openingstijden
ma 13:30 - 18:00
di 10:00 - 18:00
wo 10:00 - 18:00
do 10:00 - 18:00
vr 10:00 - 21:00
za 10:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Engberts en Olthuis

Engberts & Olthuis sinds 1957 een begrip in Wierden en omstreken op het gebied van wassen-drogen-koelen-vriezen-beeld-geluid-inbouwapparatuur en Eigen Technische Dienst. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal. De klant geven wij graag een goed en eerljk advies, na aankoop zorgen wij voor een juiste levering en installatie bij u thuis.

Wij verkopen o.a. de merken Samsung, LG, Philips, Miele, AEG, Bosch, Siemens, Beko, Zanussi, Schaub Lorenz, Liebherr, Braun, Tefal, Inventum en vele andere merken. Ook zijn wij een DHL servicepunt, voor het versturen en ontvangen van pakketten.

Laat u goed adviseren op het gebied van electronica en kom daarvoor langs in onze winkel in Wierden in het gastvrije Twente !

Ons adres

Nijverdalsestraat 34 7642AE Wierden routebeschrijving

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Om daarvoor te zorgens zorgen we ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Engberts en Olthuis

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen