Electro World Van der Heijden

Electro World Van der Heijden

Schelpenpad 26 3247BP Dirksland
routebeschrijving
Vandaag gesloten Bel gerust 0187601236 @ Contactformulier

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
wo 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vr 09:00 - 12:00 13:00 - 21:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Van der Heijden

''Van der Heijden, voor service die verder gaat!''

Zeker in deze tijd heeft u als klant behoefte aan zekerheid. Daar kunt u bij Electro World Van der Heijden op rekenen. Naast het grootste assortiment in de regio, met witgoed, inbouw- en huishoudelijke apparaten, computers en audio- en videoapparatuur levert Van der Heijden ook een uitgebreide service.

Service die verder gaat dan u gewend bent. Zo kan Van der Heijden alle inbouwapparaten vakkundig voor u in bouwen. Natuurlijk kunnen wij ook bij u langs komen om in te meten. Daarnaast nemen de mensen bij Van der Heijden de tijd om een u een duidelijke uitleg te geven over het apparaat van uw keuze. Ook adviseren wij bij nieuwbouw projecten en verbouwingen zodat ook audio- en video apparatuur perfect geïntegreerd wordt in uw woning.

Wat krijgt ú voor uw euro?
Uiteraard kijkt u bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe wasautomaat naar de prijs. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, wat krijgt u voor die prijs? Bij Van der Heijden héél veel! Dat begint al zodra u de winkel binnenstapt.

Het team bij Van der Heijden weet haarscherp te beoordelen welk apparaat naadloos aansluit bij uw wensen. Zo bent u lekker snel klaar met kiezen. Indien nodig wordt de apparatuur bij u thuis afgeleverd, aangesloten, geïnstalleerd en uitgelegd. Daar hebt u geen omkijken meer naar. En u kunt uiteraard vertrouwen op een eigen technische dienst met uiterst complete service. Oók als uw aankoop na de aanschaf een mankement zou vertonen.

Dat maakt uw euro net even iets meer waard!

Ons adres

Schelpenpad 26 3247BP Dirksland routebeschrijving
Electro World Van der Heijden

Bel mij gerust

0187601236 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0187601236 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Van der Heijden

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen