Electro World Van der Heijden

''Van der Heijden, voor service die verder gaat!''

Zierikzee
Havenpark 5
4301JG  Zierikzee
Tel: 0111415202
electroworldzz@hotmail.com
Vandaag gesloten
Openingstijden
maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00 - 17:30
woensdag: 09:00 - 17:30
donderdag: 09:00 - 17:30 19:00 - 21:00
vrijdag: 09:00 - 17:30
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Over ons

Zeker in deze tijd heeft u als klant behoefte aan zekerheid. Daar kunt u bij Electro World Van der Heijden op rekenen. Naast het grootste assortiment in de regio, met witgoed, inbouw- en huishoudelijke apparaten, computers en audio- en videoapparatuur levert Van der Heijden ook een uitgebreide service.

Service die verder gaat dan u gewend bent. Zo kan Van der Heijden alle inbouwapparaten vakkundig voor u in bouwen. Natuurlijk kunnen wij ook bij u langs komen om in te meten. Daarnaast nemen de mensen bij Van der Heijden de tijd om een u een duidelijke uitleg te geven over het apparaat van uw keuze. Ook adviseren wij bij nieuwbouw projecten en verbouwingen zodat ook audio- en video apparatuur perfect geïntegreerd wordt in uw woning.

Wat krijgt ú voor uw euro?
Uiteraard kijkt u bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe wasautomaat naar de prijs. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, wat krijgt u voor die prijs? Bij Van der Heijden héél veel! Dat begint al zodra u de winkel binnenstapt.

Het team bij Van der Heijden weet haarscherp te beoordelen welk apparaat naadloos aansluit bij uw wensen. Zo bent u lekker snel klaar met kiezen. Indien nodig wordt de apparatuur bij u thuis afgeleverd, aangesloten, geïnstalleerd en uitgelegd. Daar hebt u geen omkijken meer naar. En u kunt uiteraard vertrouwen op een eigen technische dienst met uiterst complete service. Oók als uw aankoop na de aanschaf een mankement zou vertonen.

Dat maakt uw euro net even iets meer waard!

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.