Electro World Lieshout

Electro World Lieshout

Joh. Poststraat 46 1624CD Hoorn
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 18:00 Bel gerust 0229215227 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 13:00 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Lieshout

''Lieshout, zorgeloos genieten''

De nieuwste apparatuur en de beste service, van advies tot reparatie. Lieshout levert het totaalpakket en neemt met plezier alle zorg uit handen.

Wat hebt u aan de goedkoopste prijs als een televisie, wasmachine of koelkast nog thuis moet worden gebracht, geplaatst en aangesloten?

Wij leveren een totaalpakket waarbij u precies weet waar u aan toe bent. Van gedegen advies om te ontdekken welk apparaat het beste bij u past, tot de juiste installatie van uw aankoop. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, hebben wij onze eigen servicedienst. We gaan pas weg als alles werkt en u tevreden bent. Dit doen we met plezier en voor een vaste prijs. Zo weet iedereen waar die aan toe is.

Heeft u achteraf toch nog vragen? Dan kunt u altijd bellen en we komen gewoon even langs als extra uitleg nodig is. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor service en reparatie van alle wit- en bruingoed apparatuur. We helpen u graag.

Ons adres

Joh. Poststraat 46 1624CD Hoorn routebeschrijving
Electro World Lieshout

Bel mij gerust

0229215227 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0229215227 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Lieshout

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen