Electro World Koelmans vd Lep

Electro World Koelmans vd Lep

Nieuwestad 101 8911CM Leeuwarden
routebeschrijving
Vandaag van 10:00 tot 18:00 Bel gerust 0582126699 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 13:00 - 18:00
di 10:00 - 18:00
wo 10:00 - 18:00
do 10:00 - 21:00
vr 10:00 - 18:00
za 10:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Koelmans vd Lep

''Koelmans vd Lep, ‘ouderwets’ vertrouwd uw nieuwe TV, wasautomaat of koelkast kopen!''

Het “ouderwetse” gevoel van Koelmans vd Lep

Al meer dan 50 jaar staat Koelmans vd Lep voor ‘ouderwets’ vertrouwde service en klantgerichte adviezen bij het leveren en installeren van bedrijfs- en consumenten elektronica. ‘Ouderwets’ vertrouwd? Omdat wij de tevredenheid van onze klanten voorop stellen. Juist in deze snelle en toenemende online verkoopmarkt van bruin & witgoed artikelen.

Wij blijven ons onderscheiden en vinden het onze taak om persoonlijke aandacht te geven, service op maat te bieden en onze werknemers goed geïnformeerd te houden over de ontwikkelingen in de consumenten elektronica.

Onze bezorg- en aansluitservice zorgt voor extra gemak voor de klant. En het inmeten en plaatsen van inbouwapparatuur en repareren van defecte apparaten wordt vakkundig en snel afgehandeld door onze eigen technische dienst.

‘Ouderwets’ vertrouwd! Maar wel bij de tijd. De nieuwe ontwikkelingen in de consumenten elektronica zorgen ervoor dat wij constant ons aanbod toetsen aan de hedendaagse wensen van de klant. Zodat wij, gezamenlijk met onze leveranciers, altijd de beste selectie aan producten en diensten kunnen bieden.

Wij zien u graag in onze complete en overzichtelijke winkel aan de Nieuwestad 101 te Leeuwarden. Bekijk onze nieuwe inbouw-showroom waar de beste merken en de nieuwste inbouwapparaten getoond worden. Of geniet van onze ruim opgezette televisie afdeling waar u in alle rust uw kijkkeuze kunt maken.

Ons adres

Nieuwestad 101 8911CM Leeuwarden routebeschrijving
Electro World Koelmans vd Lep

Bel mij gerust

0582126699 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0582126699 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Koelmans vd Lep

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen