Electro World Hamer Witgoed

Electro World Hamer Witgoed

Talingweg 76 7331GP Apeldoorn
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 18:00 Bel gerust 0555332092 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 13:30 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 20:00
za 09:00 - 16:00
zo Gesloten

Over Electro World Hamer Witgoed

Kiest u voor service dan kiest u voor Hamer Witgoed

50 jaar staat de firma Hamer voor u klaar! Wij staan garant voor een deskundig advies en een uitstekende service. Bijvoorbeeld leveren wij televisies, wasmachines, koelkasten, en klein huishoudelijke apparatuur van bijna alle gerenommeerde merken. Bezorging en installatie van uw apparatuur kunt u gerust aan ons overlaten door onze eigen bezorgservice zodat snelle levering mogelijk is. Ook voor reparaties van uw apparatuur bent u bij ons op het goede adres, deze worden vakkundig uitgevoerd door onze eigen technische dienst. Wij streven er dan ook naar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Kom gerust eens langs en bezoek één van onze showrooms zodat u onder het genot van een kop koffie onze producten kunt bekijken.
In 1996 opende Hamer Witgoed haar deuren aan de Talingweg. Met dit tweede filiaal konden wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Bij Hamer Witgoed kunt u terecht voor wasmachines, wasdrogers en koelkasten maar uiteraard ook voor al uw huishoudelijke producten. Wij kunnen u goed adviseren over onze producten zodat u zeker weet dat u bij ons de juiste aankopen doet.
Kiest u voor service dan kiest u voor Hamer Witgoed. Wij garanderen een snelle levering van uw aankopen en kunnen deze snel bij u thuis bezorgen en installeren. Mocht er aan uw aankopen onverhoopt toch iets defect gaan dan zal onze technische dienst dit zo snel mogelijk voor u proberen op te lossen. Ook voor onderdelen, aansluitmateriaal, batterijen, printercartridges en stofzuigerzakken bent u bij ons op het juiste adres!

Ons adres

Talingweg 76 7331GP Apeldoorn routebeschrijving
Electro World Hamer Witgoed

Bel mij gerust

0555332092 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0555332092 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Hamer Witgoed

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen