Electro World Hamer

Electro World Hamer

Mgr. Nolensstraat 61 7331RC Apeldoorn
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 18:00 Bel gerust 0555332166 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 13:30 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 20:00
za 09:00 - 16:00
zo Gesloten

Over Electro World Hamer

Kiest u voor service dan kiest u voor Radio-Televisie Hamer

Al 50 jaar staat de firma Hamer voor u klaar! Wij staan garant voor een deskundig advies en een uitstekende service. Bijvoorbeeld leveren wij televisies, wasmachines, koelkasten, en klein huishoudelijke apparatuur van bijna alle gerenommeerde merken. Bezorging en installatie van uw apparatuur kunt u gerust aan ons overlaten door onze eigen bezorgservice zodat snelle levering mogelijk is. Ook voor reparaties van uw apparatuur bent u bij ons op het goede adres, deze worden vakkundig uitgevoerd door onze eigen technische dienst. Wij streven er dan ook naar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Kom gerust eens langs en bezoek één van onze showrooms.

Radio-Televisie Hamer is in 1965 begonnen aan de Mgr. Nolensstraat 61. Dit begon met de verkoop van verlichting, wasmachines en koelkasten en televisies. Nu 50 jaar later is deze winkel uitgegroeid tot een winkel met een ruim assortiment producten waarbij de service nog altijd voorop staat! Laat u zich goed adviseren door één van onze medewerkers bij de aanschaf van uw nieuwe apparaat.

Kiest u voor service dan kiest u voor Radio-Televisie Hamer. Wij garanderen een snelle levering van uw aankopen en kunnen deze snel bij u thuis bezorgen en installeren. Mocht er aan uw aankopen onverhoopt toch iets defect gaan dan zal onze technische dienst dit zo snel mogelijk voor u proberen op te lossen. Ook voor advies en installatie van antenne- en satelliet installaties bent u bij ons ook op het juiste adres, net als voor onderdelen, aansluitmateriaal, batterijen en stofzuigerzakken

Ons adres

Mgr. Nolensstraat 61 7331RC Apeldoorn routebeschrijving
Electro World Hamer

Bel mij gerust

0555332166 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0555332166 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Hamer

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen