Electro World de Groot C.V.

''Electro World de Groot, voor al uw elektronica problemen een oplossing!''

Woerden
Molenstraat 2
3441BA  Woerden
Tel: 0348460570
groot@electroworld.nl
Vandaag van 13:00 - 18:00
Openingstijden
maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 21:00
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Vobis shop-in-shop

Vobis shop-in-shop

Over ons

Electro World de Groot is een servicegericht familiebedrijf, gespecialiseerd in consumenten elektronica. Op onze nieuwe locatie in het hartje van Woerden vind u in de Molenstraat, maar onze ingang zit eigenlijk op de Hogewoerd. Onze moderne, ruim opgezette winkel bied alles op het gebied van wit- en bruingoed. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten; van de nieuwste LED Tv’s tot de zuinigste wasautomaten. Door de jarenlange samenwerking tussen de familie de Groot en Electro World, één van de grootste landelijke franchise organisaties, kan ook Electro World de Groot profiteren van een enorme inkoop kracht. Niet alleen nationaal, maar door de samenwerking met 11.000 winkels internationaal. Hierdoor kunnen wij niet alleen service, maar ook een scherpe prijs bieden.

Sinds 2015 heeft Electro World de Groot ook de samenwerking gezocht met de landelijk grootste onafhankelijke computer organisatie: Vobis. Hierdoor kan Electro World de Groot ook op computergebied de beste service en een concurrerende prijs aanbieden.

Electro World de Groot wordt al sinds 1969 geleid door de familie de Groot. In 1969 opende de Groot voor het eerst haar deuren. Inmiddels is de winkel flink in oppervlakte toegenomen. Onze service is echter nog steeds onveranderd. Nu, na bijna 50 jaar staan service en klantvriendelijkheid nog altijd centraal binnen ons bedrijf. Naast dat we de klant graag een eerlijk en deskundig advies geven, zorgen wij ook voor een juiste levering en installatie van uw aankoop. Daarbij beschikken wij als één van de weinigen over een eigen Technische Dienst. Electro World de Groot is erkend Miele, Bosch, Samsung en Beko Servicemonteur en kan hierdoor alle A-merken repareren. En natuurlijk repareren en onderhouden wij ook al uw computerapparatuur. Hierdoor blijven wij ook na de verkoop, STERK IN SERVICE.

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.