Ava Electro V.O.F.

''AVA electro, voor de Beste Service.''

Oost-Souburg
Kanaalstraat 22
4388BM  Oost-Souburg
Tel: 0118471777
[email protected]
Vandaag van 08:30 - 16:00
Openingstijden
maandag: Gesloten
dinsdag: 08:30 - 17:30
woensdag: 08:30 - 17:30
donderdag: 08:30 - 17:30
vrijdag: 08:30 - 17:30
zaterdag: 08:30 - 16:00
zondag: Gesloten
Over ons

AVA electro is uw specialist voor al uw grote en kleine huishoudelijke apparaten, televisies en audioapparatuur. Vanuit het pand aan de Kanaalstraat verzorgen wij op professionele wijze de verkoop en reparaties van al uw apparaten. Tevens hebben we een grote hoeveelheid onderdelen op voorraad. In de afgelopen 30 jaar heeft het bedrijf een sterke organisatie neergezet, en heeft het actieve bedrijf een steeds grotere klantenkring en naam opgebouwd. Sinds vier jaar is er zelfs een nieuwe AVA keukenzaak geopend. Niet voor niets is onze slogan: AVA voor de beste service.

De kracht van AVA electro is makkelijk te omschrijven, en dat is onze service.
Onze verkopers hebben een grote vakkennis, en weten voor de meeste problemen een passende oplossing te bedenken. Ze adviseren u als klant voor de juiste aankoop, geheel naar uw wens, of het nu een koffiezetter of een nieuwe wasautomaat is.

Wij verkopen ook bijna alle merken, en de deskundige bezorgdienst bezorgt uw aankoop kosteloos en snel bij u thuis. Grote huishoudelijke apparaten, televisies en audiosets worden uiteraard aangesloten en ingesteld, en u krijgt een duidelijke uitleg. Zelfs het ophangen van uw televisie of afzuigkap kan voor u verzorgd worden. Uiteraard hebben we een servicedienst met eigen monteurs.

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.