Perfecte koffie? Siemens vertelt het u!


siemens perfecte koffie sfeerbeeld

Er zijn ontelbare variaties van koffie. Hier laten wij de populairste vijf koffiespecialiteiten zien met de bijbehorende bereidingswijzen.

 

Aromatische espresso 
De bonen voor een espresso worden sterker en donkerder gebrand dan voor filterkoffie. Voor de perfecte crema mengt men meestal een kleine hoeveelheid Robusta-bonen bij de koffie.

Heerlijke Café crema
De klassieke café crema bestaat uit een iets lichtere branding. Het gehalte aan gewaarde fruitige koffiezuren is daardoor hoger. De kenner drinkt de ideale café crema puur, met een fijne laag crema.

Romige Latte macchiato
Deze koffievariatie doet eer aan zijn naam. Latte macchiato betekent letterlijk vertaald „gevlekte melk“. Het koffiepercentage is namelijk in vergelijking tot de melk gering.
De melk wordt warm opgeschuimd en vervolgens volgt een espresso.

 

Tip: Door twee keer malen en bereiden zorgt aromaDouble Shot voor extra veel smaak. Vooral in koffiespecialiteiten met melk ontplooit de espresso zo een uiterst smaakvolle aroma.

Tip: Bij de EQ.6 700 serie kunt u dankzij de oneTouch DoubleCup zelfs gelijktijdig twee latte macchiato’s of cappuccino’s bereiden. Één druk op de knop, dubbel genot.

 

Fijne Café latte
Café latte is een klassieke koffie met melk, waarbij het percentage koffie en melk even groot is. Traditioneel drinkt men de café latte met voorkeur in een grote kop of een mok.

Perfecte Cappuccino
Wereldwijd wordt cappuccino eigenlijk alleen 's morgens gedronken – behalve in Duitsland. Hij is samengesteld uit elk een derde espresso, hete melk en melkschuim.


Tip: Door twee keer malen en bereiden zorgt aromaDouble Shot voor extra veel smaak. Vooral in koffiespecialiteiten met melk ontplooit de espresso zo een uiterst smaakvolle aroma.


Siemens TI 903209 RW Siemens TI 905201 RW   Siemens TI 907201 RW

Siemens TI 903209 RW

€ 1499,-

Siemens TI 905201 RW

€ 1699,-

 Siemens TI 907201 RW

€ 2499,-siemens espresso apparaten doorklikSiemens bereidingswijze Espresso