Over Electro World


 Hoge kwaliteit voor een goede prijs
 

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Niet alleen zijn wij één van de grootste Nederlandse franchiseformules in consumentenelektronica; al onze vestigingen zijn van zelfstandige ondernemers. Mensen met passie voor hun werk. Hun doel is u helpen een juiste keuze te maken. Zodat tevreden bent met uw aankoop. Het maakt daarbij natuurlijk geen verschil of u in de winkel koopt, of in onze webwinkel. 


Beste Selectie
 
Tegenwoordig heeft u keuze uit tientallen TV’s, wasmachines, laptops, espresso automaten, enzovoorts. Wij helpen u hierbij graag met een gedegen advies. Niet alleen blijven onze ondernemers door trainingen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, wij bieden u ook Beste Selectie*.  Electro World heeft met dit concept haar gehele winkelformule erop ingericht om u bij het kiezen goed en deskundig van dienst te zijn. 


Eigen magazijn
 
Een groot deel van ons webwinkel assortiment staat in ons eigen magazijn. Met andere woorden: u heeft uw aankoop snel in huis. 
Wij nemen na een online aankoop altijd persoonlijk contact met u op. 
Om u te informeren over de eerstvolgende bezorgoptie of over de beschikbaarheid in de winkel van uw voorkeur. Zo weet u precies waar u aan toe bent 


Reparaties
 
De meeste Electro World winkels hebben een eigen technische dienst. Zodat u - mocht het onverhoopt nodig zijn - zo snel mogelijk uit de brand wordt geholpen. Hier kunt u uw reparatie aanvraag verzenden.

EW - beste selectie en beste service aan elkaar