Miele EcoFlex-afwasautomaten met QuickPowerWash


 

sfeerbeeld miele keuke

 

De nieuwe G 6000 EcoFlex-afwasautomaten met QuickPowerWash. Miele. Voor alles waar je echt om geeft. Het verbluffend snelle 58-minuten-programma.

  

Afwasresultaat van wereldklasse – nu voor één jaar cadeau!
miele - active vaatwassers - bijbehorende actievoordeel

Kiest u tussen 1 mei en 31 oktober 2016 voor de Miele G 6000-afwasautomaat, dan ontvangt u een pakket Miele-afwastabs voor één jaar afwassen cadeau! U treft in de afwasautomaat het eerste pakket met 20 UltraTabs Multi aan, zodat u direct kunt genieten van een perfect afwasresultaat. Tevens treft u een voucher met een unieke vouchercode aan.

Via een aantal stappen kunt u het actievoordeel verzilveren.Vervolgens krijgt u een pakket met 14 verpakkingen UltraTabs Multi kosteloos toegestuurd. U ontvangt in totaal 300 tabs cadeau, dit is gebaseerd op gemiddeld 300 afwasprogramma's per jaar.

Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 mei tot en met 31 oktober 2016 in Nederland gekochte G 6000 EcoFlex-afwasautomaten. Bekijk viawww.miele.nl/EcoFlex uitgebreide informatie en actievoorwaarden.

 

 

QuickPowerWash

Een onverslaanbare combinatie: het nieuwe afwasprogramma Quick-PowerWash en de speciaal ontwikkelde UltraTabs Multi bereiken het best mogelijke reinigings- en droogresultaat bij normaal vervuild vaatwerk in maar 58 minuten. De speciaal ontwikkelde tabs zijn binnen twee tot drie minuten opgelost. Hierdoor is het afwasmiddel direct beschikbaar aan het begin van het afwasprogramma. Het resultaat: reinigingsklasse A1). 
Behandel uw dierbare spullen met de grootst mogelijke zorg. Vertrouw het toe aan de Miele G 6000 EcoFlexafwasautomaat. Dankzij QuickPowerwash en de UltraTabs Multi is de favoriete drinkbeker al na 58 minuten klaar voor gebruik! En dat zelfs bij reinigingsklasse A.

 

 

 

Klik hier voor alle EcoFlexafwasautomaten!

miele ecolex doorklik naar alle afwasmachines