Active-vaatwassers van Miele - Tijdelijk tot € 150,- retour


Active-vaatwassers van Miele - Tijdelijk tot € 150,- retour

 

De nieuwe, tijdelijk verkrijgbare en zeer aantrekkelijk geprijsde Active-vaatwassers van Miele beschikken vanzelfsprekend over de voordelen die zo kenmerkend zijn voor Miele-vaatwassers. Zoals de flexibele indeling van de rekken, de unieke besteklade en een perfect afwasresultaat. En dat alles met een Miele-kwaliteit waarvan u jarenlang zorgeloos kunt genieten. Een echte aanwinst dus voor in uw keuken!

Tijdelijk tot € 150,- retour!
Kiest u tussen 1 september 2015 en 31 december 2017 voor een Active-vaatwasser van Miele, dan ontvangt u tot maar liefst € 150,- retour!

Klik hier voor de deelnemende apparaten.


miele - active vaatwassers - bijbehorende actievoordeel


Actievoordeel verzilveren

 

Heeft u tussen 1 september 2015 en 31 december 2017 een Active-vaatwasser van Miele aangeschaft? Dan ontvangt u tot € 150,- retour. U kunt uw actievoordeel verzilveren t/m 19 januari 2018. Doorloop hiervoor de onderstaande stappen:

Stap 1: Kies het typenummer dat u heeft aangeschaft
Op deze pagina treft u de geldige typenummers en het bijbehorende retourbedrag. Kies het typenummer dat u heeft aangeschaft en verzilver het bijbehorende retourbedrag hier.

Stap 2: inloggen in Mijn Miele of maak een account aan
U belandt vervolgens op de inlogpagina van Mijn Miele. Heeft u een Mijn Miele-account? Log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u nog geen account heeft, dient u zich eerst te registreren in Mijn Miele.

Stap 3: registreer uw Miele Active-vaatwasser
Registreer het fabricagenummer van uw Active-vaatwasser, uw aankoopdatum en bankgegevens (met IBAN-code). Klik op 'verder' om uw registratie te voltooien.

Stap 4: verstuur uw aankoopnota in combinatie met de print van de bevestigingspagina
Print de bevestigingspagina of de bevestigingsmail en stuur deze samen met een kopie van uw aankoopnota naar:

Miele Nederland B.V.
O.v.v. actie afwasautomaten
Antwoordnummer 10, 4100 VP Vianen

U kunt een kopie van uw aankoopnota ook mailen naar info@miele.nl o.v.v. actie afwasautomaten.