Electro World ondernemer worden?

U heeft al een winkel in consumentenelektronica of heeft er één op het oog?

In beide situaties is de vraag hoe u verder wilt gaan. In de dynamische markt waarin u werkt (of wilt gaan werken) is een sterke steun in de rug geen overbodige luxe. Maar dan wel van een betrouwbare organisatie die weet wat u nodig heeft en die uw eigen ondernemerschap stimuleert. En dat is precies hoe franchisers Electro World ervaren.

Wie zijn wij?

Electro World is een landelijke retailformule waarbij hoge kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop staan. Wij denken mee met onze klanten en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deelnemen aan een groter geheel

Electro World is één van de drie winkelformules van United Retail. Met ruim 320 winkels is deze organisatie in Nederland de grootste franchiseorganisatie binnen de elektronicamarkt. Met in totaal zo'n 11.000 aangesloten winkels in ruim 35 landen is dit Europa's grootse inkooporganisatie.

Wat betekent dit voor u?

Onder andere: grootschalig inkoopvoordeel, optimale inkoopcondities en -prijzen, centraal betalingsverkeer, optimale factuur-, bonus- en premiecontrole, commerciële analyses en bedrijfseconomisch advies, sterke centrale marketing en ondersteuning in lokale marketing, een sterke website met ruimte voor u als ondernemer, on- en offline trainingen en opleidingen voor u en uw medewerkers en nog veel meer.

Spreekt deze uitdaging u aan en wilt u meer informatie?

Met een simpel telefoontje naar onze afdeling Verkoop regelt u snel een eerste afspraak: 035-3032523. Ook kunt u ons bereiken via e-mail: sales@retail.nl