Electro World ondernemer worden!


 

EW ondernemer worden


U heeft al een winkel in consumenten elektronica of  heeft er een op het oog. 
In beide situaties is de vraag hoe u verder wilt gaan. In de dynamische markt waarin u werkt (of wilt gaan werken) is een sterke steun in de rug geen overbodige luxe. Maar dan wel van een betrouwbare organisatie die weet wat u nodig heeft en die uw eigen ondernemerschap stimuleert. En dat is precies hoe franchisers Electro World ervaren.


Wie zijn wij?
Electro world dé landelijke retailformule waarbij hoge kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop staan. Wij denken mee met onze klanten en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Deelnemen aan een groter geheel 
Electro world is een van de zes winkelformules van United Retail. Met ruim 320 winkels staat deze organisatie in de Nederlandse top 3 van grootste franchise organisaties. Met in het totaal zo'n 11.000 aangesloten winkels in ruim 35 landen is dit Europa's grootse inkooporganisatie. 


Wat betekent dit voor u? 
Onder andere: grootschalig inkoopvoordeel, optimale inkoop condities en prijzen, unieke presentatie-concepten, centraal betalingsverkeer, optimale factuur, bonus en premiecontrole, Commerciële analyses, bedrijfseconomisch advies, ondersteuning in marketingcommunicatie: folders, commercials, trainingen en opleidingen voor u en uw personeel en nog veel meer.

Spreekt deze uitdaging u aan en wilt u meer informatie?
Met een simpel telefoontje naar onze formulemanager Chris Egberts regelt u snel een eerste afspraak: 035-5259595. Ook kunt u ons bereiken via email: info@retail.nl