Electro World Weterings

Electro World Weterings

Hessenweg 194 D-E 3731JN De Bilt
routebeschrijving
Vandaag gesloten Bel gerust 0302074204 @ Contactformulier

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:30 - 18:00
wo 09:30 - 18:00
do 09:30 - 18:00
vr 09:30 - 20:00
za 09:30 - 17:00
zo Gesloten

Over Electro World Weterings

Berry Weterings is Electro Stylist. Hiermee zijn wij hét Smart interieuradviesbureau in uw regio. Mijn team bestaat uit enthousiaste gadget- en elektronicaliefhebbers met een sterk oog voor interieur. Wij adviseren u over de oplossingen die er zijn en begeleiden u met de nieuwbouw of verbouw van uw woning.

Steeds meer producten communiceren met elkaar via het (draadloze) netwerk. Het is natuurlijk belangrijk dat tijdens de nieuwbouw of verbouw de juiste voorbereidingen worden getroffen om alles goed met elkaar te laten samenwerken. Uiteraard is dit ook mogelijke in uw bestaande woning. Kom eens langs voor meer informatie!

Maar wat sommige mensen nog niet weten is dat, na jaren van afwezigheid, er weer een computerwinkel in De Bilt is. Een van de beweegredenen is dat de klanten niet meer naar Amersfoort of Nijkerk moeten rijden. ,,Storingen waar we mensen mee helpen, zoals wanneer de antivirus software verlopen is of de laptop of pc super traag is. Ook helpen we wanneer een computer helemaal niet meer opstart. Er zijn heel veel mensen die niet weten hoe ze dat moeten oplossen. Daarvoor kunnen zij nu bij ons - in De Bilt - terecht. Het voorbereidende werk vindt in de winkel plaats, maar mocht het echt nodig zijn, dan komen we bij de mensen thuis.’'

En natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk advies over uw aankoop van bruin- en witgoed apparaten bij ons in de winkel. Bijvoorbeeld voor een nieuwe tv of een wasmachine, maar ook voor uw inbouw keukenapparaten. We hebben een eigen technische dienst voor reparatie’s aan uw apparaten.

Berry Weterings

Ons adres

Hessenweg 194 D-E 3731JN De Bilt routebeschrijving
Electro World Weterings

Bel mij gerust

0302074204 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0302074204 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Electro World zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Electro World Weterings

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen